UPOZORNĚNÍ! Vážení zákazníci, v předvánočním období může docházet ke zpoždění při doručování zásilek, které nemáme možnost ovlivnit. Objednávejte proto prosím alespoň s dvoutýdenním předstihem, nebo upřednostněte osobní odběr na provozovně. Děkujeme za pochopení.

Ochrana osobních údajů

Chráníme vaše osobní údaje

Společnost SNOW FOR FUN s.r.o. provozující internetový obchod Snow4fun.cz nakládá s vašimi osobními údaji v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb., ve znění pozdějších předpisů.

Osobní data, která kupující uvede při objednání, jsou využita pro úkony přímo související s vaší objednávkou. Data jsou uchovávána a zpracovávána dle platných právních předpisů a slouží výhradně pro naši potřebu a nebudou poskytnuta jiným subjektům. Výjimku představují externí dopravci a zpracovatel dotazníku spokojenosti. Osobní údaje zákazníků jsou předávány v minimálním rozsahu, který je nutný k bezproblémovému doručení zboží, či zjištění zákaznické spokojenosti. Zasílání Dotazníku je možné kdykoliv zrušit. Pro marketingové účely jsou použita pouze s vaším výslovným souhlasem.

Osobní údaje budou zpracovávány po dobu neurčitou.

K personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze naší návštěvnosti využíváme soubory cookie. Informace o tom, jak náš web používáte, sdílíme se svými partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz.

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.