Hodnocení obchodu

5,0 32 hodnocení
Přidat hodnocení
5
31x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 6.4.2018
Vše šlo rychle a bez problémů, lyže super.
Avatar autora | 15.3.2018
Avatar autora | 11.3.2018
Avatar autora | 27.2.2018
Avatar autora | 24.2.2018
Velice ochotná, pozorná a milá obsluha.
Avatar autora | 16.2.2018
Avatar autora | 16.2.2018
Avatar autora | 13.2.2018
Avatar autora | 12.2.2018
Top
Avatar autora | 10.2.2018
Velice spokojen
Avatar autora | 10.2.2018
Avatar autora | 5.2.2018
Avatar autora | 5.2.2018
Vše fungovalo bez chyby tak jak jsme se domluvili. Super.
Avatar autora | 1.2.2018
super
Avatar autora | 1.2.2018
Objednal jsem si zimní lyžařskou bundu z kolekce KILPI, přes E-SHOP. V pořádku přes celou republiku dorazila, sice trochu zajímavě zabalena, ale nepoškozena.!! Jinak komunikace super, děkuji za vyřízení a přeji hodně úspěchů všem.
Avatar autora | 21.1.2018
Avatar autora | 2.1.2018
+ : rychlé vyřízení objednávky, příjemná obsluha, dobré rady (jak např. upravit vázání dle boty - zvládla to i blondýna :-), takže super) -: nedostatek velikostí (oblečení na lyže) na skladě pro ženy
Avatar autora | 1.12.2017
+ Vše proběhlo bez problémů
+ Rychlé vyřízení objednávky

Avatar autora | 7.4.2017
+ Jinde nedostupný sortiment - testovací, pravidelně a kvalitně servisované české lyže s výborným poměrem cena/kvalita.

Obchod, který je radost navštívit skutečně i virtuálně - s kvalifikovaným a pro věc zapáleným personálem, který jedná i s nepoučeným zákazníkem ochotně, jako s rovnocenným partnerem, což se projevuje i v komunikaci v e-shopu, kdy je jakýkoli sebemenší problém se zákazníkem ihned komunikován e-mailem i telefonem. (Nejedná se o ojedinělou zkušenost, poprvé jsme zde nakupovali před třemi roky a zkušenost je stejná.)
Avatar autora | 23.2.2017
+ Profesionalni pomoc pri vyberu.
+ Zkusenost v oboru.
+ Poctiva komunikace.
+ Moznost testovani produktu.

Jeden z mala obchodu nabizejicich znacku LUSTI. Dlouhodobe dobry obchod i pujcovna - moznost ozkouset a pak zakoupit.

Stránka 1 z 2 , položek celkem: 32

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací