Hodnocení obchodu

4,9 16 hodnocení
Přidat hodnocení
5
15x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
| 2.1.2018 10:09
+ : rychlé vyřízení objednávky, příjemná obsluhu, dobré rady (jak např. upravit vázání dle boty - zvládla to i blondýna :-), takže super) -: nedostatek velikostí (oblečení na lyže) na skladě pro ženy
| 1.12.2017 13:48
+ Vše proběhlo bez problémů
+ Rychlé vyřízení objednávky

| 7.4.2017 09:02
+ Jinde nedostupný sortiment - testovací, pravidelně a kvalitně servisované české lyže s výborným poměrem cena/kvalita.

Obchod, který je radost navštívit skutečně i virtuálně - s kvalifikovaným a pro věc zapáleným personálem, který jedná i s nepoučeným zákazníkem ochotně, jako s rovnocenným partnerem, což se projevuje i v komunikaci v e-shopu, kdy je jakýkoli sebemenší problém se zákazníkem ihned komunikován e-mailem i telefonem. (Nejedná se o ojedinělou zkušenost, poprvé jsme zde nakupovali před třemi roky a zkušenost je stejná.)
| 23.2.2017 11:22
+ Profesionalni pomoc pri vyberu.
+ Zkusenost v oboru.
+ Poctiva komunikace.
+ Moznost testovani produktu.

Jeden z mala obchodu nabizejicich znacku LUSTI. Dlouhodobe dobry obchod i pujcovna - moznost ozkouset a pak zakoupit.
| 9.2.2017 14:37
+ Velice kvalifikovaný personál.
- V této chvíli mě žádné nenapadají.

Naprosto spokojen, dobrá komunikace s prodejcem.
| 23.1.2017 08:11
+ Konzultace, montáž a seřízení vázání.
- nejsou

Bezproblémová komunikace i dodání zboží. Doporučuji.
| 21.1.2017 14:47
Perfektní !!!!!!!!
| 15.11.2016 12:18
+ rychlost
- žádné

| 21.12.2015 12:57
+ Mají LUSTI na prodej i zapůjčení
+ Výborný servis
- Parkování

Jsou tam příjemní lidé
| 21.9.2015 12:54
+ Dostanu co potřebuji

Pohodové, doporučuji.
| 3.11.2014 14:07
+ osobní přístup, chota, odbornost

| 11.8.2014 10:14
+ Přehled rychlost

Zakoupil jsem si lyže jako testovací, loňský model. Dle popisu týden používané na testování. Jsou zhora více poškrábané než jsem čekal, ale skluznice v perfektním stavu. Spokojenost a doporučuji
| 11.4.2014 10:59
+ - kvalitní značkové lyže
+ - kvalitní servis lyže (špičkový stroj montana swiss)
+ - testovací lyže

příjemný obchod, pořádá zájezdy k testování lyže i kola, v létě kola, v zimně lyže :) Jsem spokojený hlavně servis lyže, jsou kvalitní...doporučují, měl jsem jinde ski servis katastrofa špatně broušen hrany...
| 24.3.2014 10:13
+ prodávají lyže Lusti v Praze
+ poradí
+ rozumná diskuze o ceně v případě použitých lyží
+ má servis lyží (na použitých lyžích proveden servis automaticky)

doporučuji
| 11.1.2014 14:31
Doporučuji, byl jsem maximálně spokojen se sortimentem i přistupem personálu
| 26.12.2013 22:19
+ Spojení obchodu se servisem a půjčovnou. Schopnost dobře poradit.
- Dostupnost MHD - méně frekventované místo, ale blízko zastávky MHD.

Spokojenost s obsluhou (vstřícná a ochotná), odbornými radami.
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.