Hodnocení obchodu

5,0 104 hodnocení
Přidat hodnocení
5
103x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
M Avatar autora Marek | 17.1.2022
Perfektní servis ???????? Výborně připravené lyže. Doporučuji.
Avatar autora | 28.12.2021
B Avatar autora Boris | 25.12.2021
Rychlý a spolehlivý.Otestoval jsem lyže, objednal v sobotu a v pondělí jsem si je vezl již na hory. Navíc i dárek, který potěší
Avatar autora | 13.11.2021
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 13.11.2021
Děkujeme :)
Avatar autora | 24.4.2021
Avatar autora | 24.4.2021
L Avatar autora Luca | 23.2.2021
:-)
Avatar autora | 21.2.2021
M Avatar autora Milan | 20.2.2021
T Avatar autora Terka | 5.2.2021
Super obchod, hlavně možnost osobního vyzvednutí.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 5.2.2021
Velmi děkujeme za kladnou recenzi. Tyhle reakce nám dávají sílu v této době do dalšího snažení. Ještě jednou děkujeme. Tým SNOW FOR FUN
JM Avatar autora Jana Machová | 29.12.2020
Perfektní obchod, doporučuji. Vstřícné doručení lyží až domů 23. 12. :-) Děkujeme.
Avatar autora | 25.12.2020
PP Avatar autora Peter Plevák | 22.12.2020
Tým snow4fun je vždy ochotný odborně poradit. Kromě vynikajících lyží LUSTI zde mají i výtečné lyžařské boty značky Dalbello. Takže návštěvu těchto obchodu v Proseku nebo Podolí rozhodně doporučuji. A to se nebudu ani zmiňovat, že mám od nich již čtvrté lyže. První byli z " testovačky " na skiclosingu v Pitztalu FISové slalomky a pak již nové v pořadí LADIES LIGHT 72 pohodové lyže pro manželku , pro mne RACE CARVER GS a naposled teď v prosinci pro dcerku FIS JUNIOR RACE GS. Takže není o čem, kdo vyžaduje kvalitní zimní výbavu a milé odborně zdatné lyžařské nadšence ať navštíví jejich prodejnu. Jak jsem se již někde zmiňoval, měl jsem čest poznat zakladatele značky LUSTI Milana Luštince , který je ve velmi dobrém vztahu s prodejcem lyží LUSTI a majitelem obchodu snow4fun. Myslím, že směle můžu říci a nebudu při tom nijak přehánět , že pán Konečný je určitě tím nejlepším prodejcem lyží LUSTI min. v ČR a že Milan Luštinec v něm našel obrovského nadšence a nejlepšího propagátora jeho značky.
Avatar autora | 14.12.2020
Vše proběhlo v pořádku. Děkuji
T Avatar autora Tomáš | 10.12.2020
Kupuji zde již řadu let a vše ok.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 10.12.2020
Velmi děkujeme za kladnou recenzi. Tyhle reakce nám dávají sílu v této době do dalšího snažení. Ještě jednou děkujeme. Tým SNOW FOR FUN
JJ Avatar autora Jakub Jindra | 25.11.2020
Výborný obchod, příjemný personál a profesionální přístup. Dal jsem na jejich doporučení při výběru lyží Lusti a po první sezoně jsem nadšený. Nemám vůbec co vytknout. Nakonec jsem zde zakoupil lyže i pro manželku.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 25.11.2020
Velmi děkujeme za kladnou recenzi. Tyhle reakce nám dávají sílu v této době do dalšího snažení. Ještě jednou děkujeme. Tým SNOW FOR FUN
L Avatar autora Lenka | 16.11.2020
Super obchod, skvělý personál.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 25.11.2020
Velmi děkujeme :) Tým SNOW FOR FUN
T Avatar autora Tomáš | 5.11.2020
JS Avatar autora Jan Seitz | 23.10.2020
Personál byl milý, ochotný. Vše mi rádně a srozumitelně vysvětlil.
P Avatar autora Petr | 26.9.2020
Koupil jsem mírně ojete testovací Lusti Za výbornou cenu. Doporučuji.

Stránka 1 z 6 , položek celkem: 104

Nastavení cookies

Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost

Nezbytné (vždy aktivní nelze vypnout)
Tyto cookies jsou potřeba, aby web fungoval správně
Analytické
Pomáhají nám pochopit, jak web používáte. S jejich pomocí ho můžeme zlepšovat
Profilující (marketingové)
Díky těmto cookies vám můžeme zobrazovat relevantní obsah a reklamy, které pro vás mohou být zajímavé a užitečné